Fiskekaker fra Nordøyan -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Fiskekaker fra Nordøyan

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Alle ingrediensene bør være iskalde. Skjær fiskefileten i biter, grovhakk løken og bland inn salt og potetmel/ hvetemel. Mal 2 ganger gjennom en kjøttkvern eller kjør sammen i en hurtigmikser (pass på at farsen ikke blir for varm). Rør inn egg og spe med melk i små porsjoner. Smak til med salt og ev muskatnøtt Form til fiskekaker og stek i smør i en stekepanne. Server med nykokte poteter og stuede rotgrønnsaker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Hysekaker
fav Tid: 30 min
Grove sildekaker