Fiskekaker med asiatisk smak -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Fiskekaker med asiatisk smak

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del fisk i mindre biter og ha i en foodprocessor sammen med salt, pepper, løk, hvitløk, purre eller vårløk, kruspersille eller dill, ingefær og revet skall av sitron. Spe med melken og kjør til alt er godt blandet. Form til fiskekaker og stek i smør i middels varm panne 3-4 min på hver side. Server med rotmos, salat og for eksempel sweet hot chilisaus eller en rømmesaus. Rotmos: Kok poteter, gulrot, sellerirot og kålrot mør, hell av kokevannet og tilsett melk eller matfløte og smør og mos sammen. Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Jarlsbergtorsk