Fiskekaker med epletzatziki - Ferdige fiskekaker blir et spennende måltid med nytt tilbehør.
Foto: Bård Ek

Fiskekaker med epletzatziki

Ferdige fiskekaker blir et spennende måltid med nytt tilbehør.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

4 stk fiskekaker

8 stk poteter

1 beger cherrytomat

2 ss olivenolje

1 ts salt

0,5 ts pepper

Epletzatziki:

3 dl matyoghurt

1 stk eple, revet

2 ss pepperrot på tube

Annonse

Slik gjør du det:

Vask og del potetene i mindre båter. Legg dem i en ildfast form, dryss over olje, salt og pepper. Stekes midt i ovnen på 225 grader i 20 minutter. Bland sammen ingrediensene til epletzasikien og la den trekke mens du steker fiskekakene. Når det gjenstår fem minutter av steketiden til potetene, legges tomatene i samme form. Server fiskekakene rykende varme sammen med tomatene og potetbåtene. Toppes med epletzatsiki og finklippet persille. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Plokkfesk-kaka