Fiskekaker -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Fiskekaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pass på at alle ingrediensene er kalde. Skjær fisken i biter. Mal én gang på kvern eller i en foodprocessor, bruk da "momentbryteren", slik at fisken ikke hakkes for fint. Tilsett potetmel, melk, krydder og finsnittet gressløk. Elt sammen. Form til kaker og stek i nøytral olje tilsatt litt smør. Server med brunet løk, kokte poteter og gulrotstuing.

Oppskrift hentet fra boken "HY- hy Balle" skrevet av elever ved Nordmela skole.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.