Fiskepakker i rispapir -

Fiskepakker i rispapir

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del fisken i porsjonsstykker. Dryss salt, pepper og karri på hvert fiskestykke. Bland mel og vann i en bolle. Dypp rispapiret noen få sekunder i varmt vann slik at arkene blir myke. Legg arkene på en fjøl til tørking. NB! Ikke bruk kjøkkenpapir, da arkene har lett for å klebe. Legg noen korianderblader på midten av rispapiret. Legg på fisk og litt gressløk. Pakk fisken inn i papiret. Bruk mel- og vannblandingen som lim slik at alle skjøter blir tette. Varm oljen i en gryte. Stek pakkene 4-5 minutter på hver side, eller til fisken er gjennomstekt. Drypp noen dråper sesamolje over like før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Sashimiruller