Fiskepinner med amerikansk grønnsakblanding -

Fiskepinner med amerikansk grønnsakblanding

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Renskjær fileten for bein. Kutt fisken på langs i 5 cm lange biter. Krydre dem med salt og pepper. Sprinkle over Worchestershiresauce og limesaft. Visp eggene. Lag brødkrumme ved å ta en loff i en stavmixer. Vend fisken godt i mel, dypp den i eggeblandingen og ha den over i brødkrummen så den blir godt dekket. Legg dem på papir. Stek fiskepinnene i panne på medium sterk varme i ca 1 min på hver side til de blir sprøe og fine. Amerikansk grønnsakblanding: Kutt maiskornene fra kolben. Legg maisen i en panne sammen med litt smør, vann og salt. Kutt paprika, gulrot og squash i strimler. Ha disse sammen med maisen, som er nå kokt i et par minutter, og kok dette videre i ca 2-3 min. Ha i sukkerertene til slutt. Anrett grønnsakblandingen lekkert sammen med fisken. Tartarsaus. Stekes sammen i smør i ca 2 min.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?