Fiskepinner med amerikansk grønnsakblanding

Fiskepinner med amerikansk grønnsakblanding

Oppskrift av: Trond Moi
20 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

300 g

seifilet

2 stk

egg

0.5 stk

lime, saften

200 g

mel

2 ss

smør

Amerikansk grønnsakblanding:

1 stk

maiskolbe

0.5 stk

squash

1 stk

gulrot

Tartarsaus:

1 ss

kapers

1 stk

vårløk

Slik gjør du det:

Renskjær fileten for bein. Kutt fisken på langs i 5 cm lange biter. Krydre dem med salt og pepper. Sprinkle over Worchestershiresauce og limesaft. Visp eggene. Lag brødkrumme ved å ta en loff i en stavmixer. Vend fisken godt i mel, dypp den i eggeblandingen og ha den over i brødkrummen så den blir godt dekket. Legg dem på papir. Stek fiskepinnene i panne på medium sterk varme i ca 1 min på hver side til de blir sprøe og fine. Amerikansk grønnsakblanding: Kutt maiskornene fra kolben. Legg maisen i en panne sammen med litt smør, vann og salt. Kutt paprika, gulrot og squash i strimler. Ha disse sammen med maisen, som er nå kokt i et par minutter, og kok dette videre i ca 2-3 min. Ha i sukkerertene til slutt. Anrett grønnsakblandingen lekkert sammen med fisken. Tartarsaus. Stekes sammen i smør i ca 2 min.

Kanskje disse også frister?