Fiskepose til grillen - Å legge grønnsaker og fisk sammen på grillen er en genial måte å lage supersunn og enkel middag på!
Foto: Øystein Westlie

Fiskepose til grillen

Å legge grønnsaker og fisk sammen på grillen er en genial måte å lage supersunn og enkel middag på!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finn frem 4 biter (ca. 20 x 20 cm) med matpapir og litt større biter med aluminiumsfolie. Legg matpapiret oppå folien og fordel olivenoljen på matpapirene. Fyr opp grillen eller sett stekeovnen på 200 grader. 

Skrell gulrøttene, skjær dem i skiver og legg dem over olivenoljen. 

Del laksen og torsken slik at du får 8 biter fra hver av sortene og legg dem på gulrotskivene. Fordel litt salt og pepper over fisken. 

Del squashen i staver, de soltørkene tomatene i strimler og purren i ringer. Legg dette over fisken og fordel litt salt og pepper på toppen.

Brett sammen posene. Pass på at sidekantene peker oppover slik at saften i posen ikke renner ut, men forblir inni posen. 

Legg posene enten på grillen eller i stekeovnen og stek i 15-20 minutter. Det bruker å ta litt kortere tid på grillen, forutsatt at du har lokk på grillen. Åpne posen forsiktig for å sjekke at fisken er ferdig. 

Serveres med kokt ris. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?