Fiskepytt -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Fiskepytt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del fiskefileten opp i terninger. Rens og del grønnsakene i små terninger. Dryss salt over auberginterningene og la dem ligge med saltet i 15-20 min. Skyll av saltet og tørk auberginterningene godt. Brun grønnsakene i smør i en varm stekepanne i til de er gylne og gjennomstekte. Dryss over salt og pepper. Ta opp grønnsakene og stek fisken i smør/olje (eller stek fisken i en annen stekepanne) og dryss over salt og pepper. Vend fisken inn i de stekte grønnsakene tilsett presset sitron og finhakket gressløk. Server med brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Marinert breiflabb