Fiskeruletter -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Fiskeruletter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvell kinakål så den blir myk. Pakk inn et stykke fiskefilet (torsk eller sei) og en skje med laksefarse (Kjør lakseterninger, egg og fløte sammen i en foodprocessor). Rull sammen ruletten og knytt en hyssing rundt. Dampes i 10-12 min i en kjele med litt vann, hvitvin og hakket sjalottløk. Laget av kokkene Klas Roger Arvesen og Ellen Margrethe Kalvenes.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.