Fiskesandwich med ingefærsaus -

Fiskesandwich med ingefærsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens fisken for ben og skinn, og skjær den i tynne skiver. Smør en plate med smør og legg laksen ut over i en firkant. Legg på tang og krydderurter. Kveitefileten legges på og krydres med salt og pepper, og det hele gjentas to ganger. Legg sandwichen i press og sett den kaldt, gjerne i fryseren. Ta ut fisken når den har satt seg og skjær ut i trekanter. Pensle med smør og damp sandwichene i hvitvin i en ildfast form med lokk, ca 14 min 160°C. Ingefærsaus: Rens grønnsakene og ingefæren og fres dem i olje. Hell på hvitvin. Kok inn til det halve og tilsett kremfløten og fiskekraften. Kok sausen til smaken er god, og sil den så. Jevn med maisenna og blank den med smør. Oppskriften er hentet fra boken, Velbekomme!. Ønsker du å bestille boken, kan du sende en e-post til Lysebu.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.