Fiskesuppe med deilig lokk - Dette er en måte å gjøre suppa litt mer spennende...
Foto: Erik Hannemann

Fiskesuppe med deilig lokk

Dette er en måte å gjøre suppa litt mer spennende...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dersom du har et fiskehode: Kok hode i saltet vann i ca 30 minutter. Sil av og spar på kraften.

Forvarm ovnen til 180 grader.

Rense og hakk løk og fenikkel i små biter på størrelse med terninger. Hakk opp vårløken.

Ha grønnsakene i en kjele og stek i 5-6 minutter i olje på middels høy varme.

Ha i ca 1,2 liter vann (har du kokt kraft bruker du dette først og fyller med vann på så det blir 1,2 liter). Ha i laurbær, cayennepepper og safran. Kok opp og smak til med salt og pepper. La det koke 10-15 minutter.

Skjær fisken i små biter. Fordel den i skåler som tåler å settes i ovnen.

Kjevle ut mørdeigen og legg dem på toppen av skålene. Klem dem fast slik at det blir et lokk.

Sett dem i ovnen (180 grader) i ca 5-10 minutter (følg med så det ikke svir seg).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Bacalhau com natas