Fiskesuppe med fennikel og safran -
Foto: Linnea Press

Fiskesuppe med fennikel og safran

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask blå­skjel­le­ne grun­dig. Kas­te dem som ikke åp­ner seg når du kak­ker på dem. Skjær lak­sen i bi­ter. Skyll og strim­le pur­re­lø­ken.

Visp sam­men mel, vann, vin, flø­te, kraft, saf­ran, hvit­løk, sambael oelek og sit­ron­skall i en trak­tør­pan­ne el­ler gry­te. Kok opp. Ha i blå­skjell, laks og pur­re­løk. La koke i 5 mi­nut­ter.

Bland av­ren­te krep­se­ha­ler og dill og strø over sup­pen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.