Fiskesuppe med fennikel -
Foto: Alf Børjesson

Fiskesuppe med fennikel

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp fiskefond og vann på svak varme så det ikke går for fort. Rens og del fennikelen i fire langsetter, deretter i tynne skiver. Skjær fisken i store terninger. Legg fennikel og fisk i suppen og la den trekke videre i ca. 5 minutter, til fisken er gjennomkokt. Tilsett blåskjell med laken og varm suppen. Tilsett fløte, sitronsaft og smak suppen godt til med krydder. Pop-overs Legg en liten klump smør/margarin i muffinsformer og sett dem inn i ovnen på 230 °C til de er riktig varme. Jo varmere dess bedre. Ikke bli redd om smøret blir temmelig brunt. Visp sammen ingrediensene til røren og fordel den i de varme formene. Stek småbrødene midt i ovnen ved 230 °C i ca. 10 minutter. Skru ned varmen til 180 °c og stek dem videre til de er godt gjennomstekte og godt hevet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold