Fløtegratinerte poteter - Effektivt, men like godt!
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Fløtegratinerte poteter

Effektivt, men like godt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell potetene og skjær dem opp i tynne skiver.

Legg potetene sammen med fløte, salt, laurbærblad, timian, finhakket hvitløk, revet muskatnøtt og eventuelt nykvernet hvit pepper i en kasserolle og kok opp. La småkoke under omrøring i fem minutter.

Hell blandingen i en ildfastform og la avkjøle noen minutter.

Dryss med revet ost og stek på 200 grader i omtrent 25 minutter til osten er gyllen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Hasselbackpoteter
fav Tid: 90 min
Gratin Dauphinois
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold