Flaming Sambuca -

Flaming Sambuca

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Sambuca er en sterk italiensk anis- og hyllebærlikør. Hell sambucaen i et shotglass med kaffebønner og tenn på. Det brenner da med en svak, blå flamme. Slukk etter ca. 10 sekunder ved å blåse eller legge f.eks. et tefat over. Drikk alt med én gang.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Hakkespett