Flatbiff av reinsdyr med tyttebærsaus - En enkel og velsmakende rett hvor du bruker flatbiffen fra reinsdyret.
Foto: Jon Marius Nilsson

Flatbiff av reinsdyr med tyttebærsaus

En enkel og velsmakende rett hvor du bruker flatbiffen fra reinsdyret.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 125 °C. Vask og kutt brokkoli i buketter og potetene i skiver.

Stek potetene på middels ­varme i en stekepanne med olje. Imens bruner du kjøttet i olje i en ­annen panne. Krydre med salt og ­pepper, og etterstek i ovnen med steke­termometer. Kjerne­temperaturen skal ideelt være 62–65 °C. La kjøttet hvile i 10 minutter før du skjærer det opp.

Kok ut pannen brukt til kjøtt, med tyttebær og viltkraft. Kok inn til ca. 2 dl på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.

Kok opp en kjele med vann, slå av platen og la brokkolien trekke til den er mør, ca. 10 min.

Server flatbiffen med poteter, brokkoli og skysaus.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Roastbiff av rein
fav Tid: 60 min
Reinsdyrmedaljong
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold