Slik gjør du det:
Forvarm stekeovnen til 125 °C. Vask og kutt brokkoli i buketter og potetene i skiver.
Stek potetene på middels varme i en stekepanne med olje. Imens bruner du kjøttet i olje i en annen panne. Krydre med salt og pepper, og etterstek i ovnen med steketermometer. Kjernetemperaturen skal ideelt være 62–65 °C. La kjøttet hvile i 10 minutter før du skjærer det opp.
Kok ut pannen brukt til kjøtt, med tyttebær og viltkraft. Kok inn til ca. 2 dl på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
Kok opp en kjele med vann, slå av platen og la brokkolien trekke til den er mør, ca. 10 min.
Server flatbiffen med poteter, brokkoli og skysaus.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.