Flatbrød -

Flatbrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

250 g siktet rug

250 g sammalt rug

250 g byggmel

2 ts salt

6 dl lunkent vann

Annonse

Slik gjør du det:

Denne deigen kjevles ut straks den er laget. Til utbakingen brukes fint hvetemel og fint byggmel. Bruk mye mel til utbakingen til å begynne med. Seilduk som underlag til utkjevlingen er utmerket å bruke. Flatbrødleivene kjevles tynt ut med bakstekjevle og stekes på takke.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Sirupsnipper
fav Tid: 90 min
Maistortilla
fav Tid: 180 min
Vørterkake