Flatstekt kylling - Slik får du kyllingskinnet helsprøtt!
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Flatstekt kylling

Slik får du kyllingskinnet helsprøtt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del kyllingens ryggrad i to ved å sage med en brødkniv.

Tørk kyllingen tørr med kjøkkenpapir.

Salt og peppre kyllingen fra innsiden.

Legg kyllingen flat på et stekebrett.

Strø med flaksalt og nykvernet pepper.

Stek på 230 grader til kyllingen er ferdigstekt. Bruk et steketermometer i tykkeste delen på låret for å sjekke temperatur. 79 grader er gjennomstekt. Husk at temperaturen vil fortsette å stige noen grader mens kyllingen hviler.

Hvil kyllingen i 15 minutter før den deles opp.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Ovnsstekt kylling
fav Tid: 240 min
Muriels kylling