Flesk og duppe laget av Wenche -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Flesk og duppe laget av Wenche

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med sausen. Fres smør og løk i en kjele. Ha på melet, fres videre, spe med den varme melken mens du visper slik at sausen ikke klumper seg. La sausen putre et par minutter for å fjerne melsmaken, og smak til med salt, muskat og sennep. Flesket stekes skikkelig på begge sider så det blir nesten sprøtt. Fordeles på tallerkener og servers med saus, potet og kål eller salat. Oppskrift hentet fra kokeboken "husmannskost " av Tom Victor Gausdal, verdens nest beste kokk!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Flesk og duppe