Flesk og duppe på norsk -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Flesk og duppe på norsk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær svoren av flesket og skjær flesket i skiver. Legg flesket i kald panne og varm og stek på begge sider med god varme. Fettet vil smelte ut. Hell stekefett i en kasserolle, rør inn hvetemel og spe med varm melk under omrøring, til en glatt saus. Kok opp og la sausen trekke 7-8 min. Smak til med salt og pepper, ev revet muskat eller finhakket gressløk. Server det stekte flesket med kokte poteter og ev kokt gulrot og kålrot. Rørte tyttebær smaker godt ved siden av. Tips: Mange foretrekker kålrotstappe til denne retten. Kok kålrot i skiver, hell av kokevannet. Mos kålroten med en gaffel. Lag saus som beskrevet, men bruk 1/5 mindre melk. Rør den knuste kålroten inn i sausen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Flesk og duppe