Fletteloff - Fletteloff har aldri vært bedre... Sjekk denne oppskriften på flott fletteloff.
Foto: Erik Hannemann

Fletteloff

Fletteloff har aldri vært bedre... Sjekk denne oppskriften på flott fletteloff.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen ett egg, olje, sukker, gjær, vann og salt i en stor bolle.

Rør inn litt og litt av melet til det blir en jevn og glatt deig. Dekk til bollen og la den heve i omtrent en time (omtrent dobbel størrelse).

Ha deigen på benken og del den i tre like store emner. Trill dem til tykke pølser. Flett pølsene sammen til en flette.

Dekk til og sett til etterheving, ca 40-60 minutter.

Pisk det siste egget og pensle på. Stek i ovnen på 220 grader i ca 15-20 minutter.

TIPS: Dryss på litt havsalt før steking.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Myslibrød
fav Tid: 120 min
Kaninører