Florintiner av sjokolade - De er morsomme å lage og gode å spise. Klarer du å gi dem i gave?
Foto: Clotilde Dusoulier

Florintiner av sjokolade

De er morsomme å lage og gode å spise. Klarer du å gi dem i gave?

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Nok til omtrent 50 stykker

 

Forvarm ovnen til 180 grader. Kle et bakebrett med bakepapir (eller bruk silikonmatte).

I en bolle, bland sammen frukt, mandler og nøtter.

 

Sett en medium kjele på lav varme. Ha i smør, fløte, sukker og lønnesirupp til sukkeret er løst helt opp og blandingen så vidt bobler.

Vips inn melet. Vend inn frukt og nøtter med en tresleiv.

Bruk to skjeer og form små biter av blanding og legg dem på bakebrettet. Gi dem et lite trykk på toppen for å gjøre dem litt flatere.

Bak dem i ovnen i 10-12 minutter til de er gylne. Avkjøl på rist.

Når florentinene er helt avkjølt, smelt sjokolade i vannbad. Dypp dem i sjokoladen og legg dem forsikig på bakepapir til de stivner. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Sjokoladesalami