Flyndre med honningsmak -
Foto: Tom Haga

Flyndre med honningsmak

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 180 grader. Dryss litt salt og pepper over fisken, fordel purren på filetene og rull sammen. Sett rullene i en smurt ildfast form. Bland sammen appelsinsaft, honning og soyasaus. Fordel sausen over fisken og dekk med aluminiumsfolie. Stek fisken i stekeovn ved 180 grader i ca 15 minutter. Tilbehør: Del gulrot og brokkoli i biter og koke dem i lett saltet vann 3 - 4 minutter. Eller bruk en frossen grønnsakblanding. Kok ris eller poteter. Tips: Tilbered retten i mikrobølgeovn: Dekk formen med lokk eller en tallerken. Mikrokok 10 minutter ved 600 watt eller følg ovnens anvisning når det gjelder tid og styrke.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Sild med appelsin
fav Tid: 60 min
Marinert klippfisk
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold