Slik gjør du det:
Du kan lage focaccia i porsjonsstykker som i denne oppskriften, eller som et helt stort brød. Begynn med deigen. Løs opp gjær og honning i lunkent vann. Arbeid inn mel, salt og olivenolje. Elt deigen godt, dekk den til med plast og la den heve i 40 minutter på et lunt sted. Arbeid deigen sammen igjen og del den opp i 10 emner. Rull emnene til boller som klemmes flate og runde. Legg dem på smurte stekeplater og la dem etterheve i 30 minutter. I mellomtiden varmes oljen i en gryte. Fres løk, paprika, chili og koriander til løken er myk. Fordel blandingen på brødene og dryss over havsalt. Stek brødene ved 200 °C i 15-20 minutter. Disse brødene kan fryses i opptil 2 måneder.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.