Focaccia med chili - Focaccia er et flatt, rundt brød som spises over hele Italia. Focaccia kommer i mange fasonger og smaker, f.eks. med vindruer, tomat, valnøtter eller ansjos. Denne varianten er laget med løk, paprika, krydder og havsalt.

Focaccia med chili

Focaccia er et flatt, rundt brød som spises over hele Italia. Focaccia kommer i mange fasonger og smaker, f.eks. med vindruer, tomat, valnøtter eller ansjos. Denne varianten er laget med løk, paprika, krydder og havsalt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Du kan lage focaccia i porsjonsstykker som i denne oppskriften, eller som et helt stort brød. Begynn med deigen. Løs opp gjær og honning i lunkent vann. Arbeid inn mel, salt og olivenolje. Elt deigen godt, dekk den til med plast og la den heve i 40 minutter på et lunt sted. Arbeid deigen sammen igjen og del den opp i 10 emner. Rull emnene til boller som klemmes flate og runde. Legg dem på smurte stekeplater og la dem etterheve i 30 minutter. I mellomtiden varmes oljen i en gryte. Fres løk, paprika, chili og koriander til løken er myk. Fordel blandingen på brødene og dryss over havsalt. Stek brødene ved 200 °C i 15-20 minutter. Disse brødene kan fryses i opptil 2 måneder.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Fougasse
fav Tid: 120 min
Focaccia
fav Tid: 120 min
Tomatfocaccia