Focaccia med chorizo og feta - Nydelig brød som nesten er en rett i seg selv. Passer godt som tilbehør til grillmat, spekemat eller pasta.
Foto: Foto: Mari Svenningsen

Focaccia med chorizo og feta

Nydelig brød som nesten er en rett i seg selv. Passer godt som tilbehør til grillmat, spekemat eller pasta.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

5 g gjær

5 dl vann

1 ss sukker

2 ts salt

0,5 dl olivenolje

12 dl hvetemel

100 g chorizopølse

100 g fetaost

1 ts salt, gjerne flaksalt

Annonse

Slik gjør du det:

1. Løs opp gjæren i lunkent vann. Tilsett sukker, salt, olje og mel. Elt deigen godt sammen. Den skal være løs. Sett deigen til heving på et lunt sted til den har fått dobbel størrelse. 2. Smør en langpanne med olje eller bruk bakepapir. Hell deigen utover og trykk den jevnt utover. La deigen heve i ca. 30-40 minutter. 3. Dryss over chorizo i skiver og fetaost i biter. Dryss over litt grovt salt eller flaksalt til slutt. 4. Stek brødet på 200 grader midt i ovnen i ca. 25 minutter. Avkjøl og del i biter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Focaccia med chorizo
fav Tid: 30 min
Pizzadeig
fav Tid: 120 min
Focaccia