Focaccia med rosmarin - Det blir godt å spise brød igjen med denne oppskriften.

Focaccia med rosmarin

Det blir godt å spise brød igjen med denne oppskriften.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør gjæren ut i vannet, tilsett salt og olje og rør inn melet. Deigen skal være veldig løs. Dekk deigen til og la den heve i ca. 30minutter. Hell deigen over i en smurt firkantet form, for eksempel liten langpanne, glatt overflaten lett til. Etterhev deigen i ca.20 minutter. Drypp over olivenolje, stikk ned oliven og dryss på salt og frisk rosmarin. Stek brødet midt i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter. OBS! Olivnene må være uten stener. Tips! Tørket rosmarin kan brukes, ca. 1 ts.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Tomatfocaccia