Focaccia -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Focaccia

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Løs gjæren opp i lunkent vann. Tilsett mel, salt og honning. Elt godt. Tilsett den 1-2 ss av oljen helt mot slutten slik at den smører seg rundt deigen. Dekk bollen med plastfilm og sett til heving ca 30 min, til dobbel størrelse. Fordel deigen over i en bakepapirkledt liten langpanne. Klapp deigen til den dekker formen. Prikk hull i deigen med fingrene og hell over olivenolje og strø over litt flaksalt. La deigen etterheve under plast ca 40 min, til olje har trukket inn i deigen. Stek på nederste rille i varm stekeovn 225 ºC i ca 30min. Dryss over rosmarin når det gjenstår 6-7 min av steketiden. Avkjøl på rist.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Focaccia med chorizo
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold