Focaccia med rosmarin

Focaccia med rosmarin

Det blir godt å spise brød igjen med denne oppskriften.

Oppskrift av: Art of Taste

Ingredienser

4 porsjoner

50 g

gjær

1 l

vann

0.5 dl

olivenolje

Garnityr

0.5 dl

olivenolje

2 ts

salt

Slik gjør du det:

Rør gjæren ut i vannet, tilsett salt og olje og rør inn melet. Deigen skal være veldig løs. Dekk deigen til og la den heve i ca. 30minutter. Hell deigen over i en smurt firkantet form, for eksempel liten langpanne, glatt overflaten lett til. Etterhev deigen i ca.20 minutter. Drypp over olivenolje, stikk ned oliven og dryss på salt og frisk rosmarin. Stek brødet midt i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter. OBS! Olivnene må være uten stener. Tips! Tørket rosmarin kan brukes, ca. 1 ts.

Kanskje disse også frister?