Focaccia - Følger du denne oppskriften på focaccia har du snart et herlig, rustikt brød i huset.
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Focaccia

Følger du denne oppskriften på focaccia har du snart et herlig, rustikt brød i huset.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør sammen lunkent vann, olje, hvetemel, tørrgjør og salt til en tykk "grøtaktig" deig. Dekk bakebollen med plastfilm og sett til heving i ca 30 min. ta deigen over i en liten langpanne kledd med bakepapir, eller bruk en stor rund form 28 cm i diameter, dekk bunne med bakepapir. Dekk til og sett til heving i ca 30 min. Dryss over flaksalt og god olivenolje. Stikk hull i brødet med fingrene slik at salt og olje fordeler seg ned i brødet. Stek på nederste rille i varm stekeovn 200 ºC i 20-30 min.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Focaccia