Foccacia eller italiensk langpannebrød - Denne porsjonen passer perfekt til en avlang form som er litt mindre enn en langpanne, som et A3-ark omtrent. Og du trenger fersk rosmarin, flaksalt og gjerne sorte oliven uten steiner.
Foto: Foto: Pål Rødahl

Foccacia eller italiensk langpannebrød

Denne porsjonen passer perfekt til en avlang form som er litt mindre enn en langpanne, som et A3-ark omtrent. Og du trenger fersk rosmarin, flaksalt og gjerne sorte oliven uten steiner.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen alt det tørre og ha i vann og olje og elt i en kjøkkenmaskin. Sett til heving i en halvtime og hell røren over i pannen som du har dekket med bakepapir. Deigen skal være ganske løs. Dra deigen utover i alle hjørnene og lag brytemønster med en slikkepott. Dytt ned rosmarin og oliven og strø salt og hell rikelig med olivenolje over.

Stekes midt i ovnen på 200 gr i 25 min.

Oppskrift:

Tutta.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.