Foliebakt ørret på grillen - Ørret som pakkes inn i folie og legges på grillen? Her er oppskriften du trenger.
Foto: Panopticon

Foliebakt ørret på grillen

Ørret som pakkes inn i folie og legges på grillen? Her er oppskriften du trenger.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg ørretfilet uten skinn og ben på et ark aluminiumsfolie smurt med smør. Legg over tynne strimler av gulrot, purre og ev selleri. Dryss over rikelig med finhakket dill, salt og pepper og legg på 1-2 ss smør per filet. Legg pakken på rist over rødglødende kull. Pass på at skjøten på pakken vender opp, slik at kraft/smør ikke renner ut under grilling. Legg lokk på grillen og grill i 10-15 min. Grilltid er avhengig av tykkelse på fisken. La fisken "hvile" i pakken 5-6 min før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.