Foliepakke på bål -
Foto: Astrid Hals

Foliepakke på bål

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Rens og skjær grønnsakene i passe biter/skiver. NB! Bruker du purre, er det viktig å vaske den godt, for det kan gjemme seg mye jord/sand mellom lagene. 2. Legg kyllingbitene over på et ark aluminiumsfolie sammen med grønnsakene, smør, krydder, salt og pepper. 3. Pakk godt sammen og legg det på bålet i ca. 8-10 minutter eller på grill i ca. 10 minutter. 4. Spises sammen med for eks. pinnebrød. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.