Fondantpotet - Poteter blir som på restaurant med denne oppskriften.
Foto: TVNorge

Fondantpotet

Poteter blir som på restaurant med denne oppskriften.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stans ut "pucker" av poteten med utstikkerjern (stekering). Trim evenutelt kantene.

Stek dem gylne i godt med smør på begge sider (ca 5 minutter på hver side).

Ha i hvitløk og timian og la det surre med.

Hell over kyllingkraften til det så vidt dekker og la det koke inn - helt til poteten er ferdig og mør.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Potetcroquetter