Fondue med fisk og skalldyr -

Fondue med fisk og skalldyr

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm fiskekraften til kokepunktet og hold den varm over spritbluss midt på bordet. Sett de øvrige ingrediensene i skåler rundt. Kok fisk og skalldyr i kraften i 4-5 minutter og spis sauser, paprikastrimler, eventuelt også brød til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Kjøttfondue