Fondue -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Fondue

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Gni gryten inn med hvitløk. Varm vinen til kokepunktet. Bland sammen reven ost og maisenna og rør inn i den varme vinen i små porsjoner. Tilsett kirsch (kirsebærbrennevin) eller sherry (ikke søt). Skjær brødet i store terninger. Sett brødterningene på gaffel og dypp i den varme ostesausen. Tips: Biter av kokt eller stekt kjøtt, f.eks. skinke, eller lett kokte grønnsaker, smaker også godt dyppet i fondue.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?