Forenklet pain au chocolat - Det går an å jukse. I alle fall når det blir så godt som det her.
Foto: Erik Hannemann

Forenklet pain au chocolat

Det går an å jukse. I alle fall når det blir så godt som det her.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjevle butterdeigsplaten til omtrent dobbel størrelse.

Ha på en spiseskje nuttella og noen minimarshmellows.

Brett butterdeigen over fyllet. Klem sammen endene med en gaffel.

Pensle med eggeplomme.

Stek i oven på 220 grader til den er gyllen, omtrent 12 minutter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Sjokoladecookies