Forest sour - velkomstdrink - Lyst å lage en kul velkomstdrink som ingen har smakt før? Sjekk ut den her. Den kommer fra baren på restaurant Van Porat.
Foto: Erik Hannemann

Forest sour - velkomstdrink

Lyst å lage en kul velkomstdrink som ingen har smakt før? Sjekk ut den her. Den kommer fra baren på restaurant Van Porat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Knus tyttebærene sammen med sukkerlaken i en cocktailshaker. Tilsett øvrige ingredienser. Shake blandingen uten is for å piske eggehviten.

Tilsett deretter rikelig med is og rist kraftig i 12-16 sekunder. Dobbeltsiles (altså via en tesil for å unngå rester av bær- og fruktkjøtt) i et avkjølt cocktailglass. Topp det hele med tindvedpulver (tørket tindved som er kjørt i blender) dersom du er så heldig å ha noe slikt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Gul velkomstdrink