Slik gjør du det:
Ha alle feddene med hvitløk i en kjele. Sett på lokket. Mens du holder lokket på, rist godt i 20 sekunder. Nå skal de være skrelt.
Legg valnøtter, pinjekjerner og hvitløk i en foodprosessor. Kjør til blandingen er grov, men ikke pulver. Ha i oregano og kjør ørlite til.
Varm opp olivenolje i en stekepanne på medium lav varme. Ha i nøtteblandingen, rosiner, salt og pepper. La det steke i omtrent fem minutter under omrøring. Sett til side.
Krydre laksen med salt og pepper. Klem over litt sitron. Stek den gyllen i olje eller smør på begge sider, ca 2-3 minutter på hver side.
Før servering, ha over noen skjeer med nøtteblandingen.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.