Foriana - saus til laks, pasta og svinekoteletter - Foriana er en saus eller topping som kan brukes til laks, pasta, bruschetta og svinekoteletter. Enkelt å lage og sausen blir en venn for livet.
Foto: Erik Hannemann

Foriana - saus til laks, pasta og svinekoteletter

Foriana er en saus eller topping som kan brukes til laks, pasta, bruschetta og svinekoteletter. Enkelt å lage og sausen blir en venn for livet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha alle feddene med hvitløk i en kjele. Sett på lokket. Mens du holder lokket på, rist godt i 20 sekunder. Nå skal de være skrelt. 

Legg valnøtter, pinjekjerner og hvitløk i en foodprosessor. Kjør til blandingen er grov, men ikke pulver. Ha i oregano og kjør ørlite til.

Varm opp olivenolje i en stekepanne på medium lav varme. Ha i nøtteblandingen, rosiner, salt og pepper. La det steke i omtrent fem minutter under omrøring. Sett til side.

Krydre laksen med salt og pepper. Klem over litt sitron. Stek den gyllen i olje eller smør på begge sider, ca 2-3 minutter på hver side.

Før servering, ha over noen skjeer med nøtteblandingen. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Tomatsalat