Forrett med røkelaks - Denne forretten lager du med rømme, røkelaks og gressløk.
Foto: Erik Hannemann

Forrett med røkelaks

Denne forretten lager du med rømme, røkelaks og gressløk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk røkelaksen. Bland dem med majones og rømme. Smak til med litt sitronsaft. 

Rett før servering, legg en teskje av blandingen på små, salte kjeks. Dryss over finhakket gressløk.

(Brødet blir blødt om du legger det på for lang tid i forveien).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Krabbe med mango
fav Tid: 5 min
Rømmesild