Forrett med rakfisk - Rakfisk passer utmerket som forrett og det blir fort et lystig lag når du serverer med et glass akevitt!

Forrett med rakfisk

Rakfisk passer utmerket som forrett og det blir fort et lystig lag når du serverer med et glass akevitt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær hodet av fisken. Ta tak i ryggbenet og riv det forsiktig ut. Fjerne skinnet. Skjær filetene i skiver på ca 2 cm bredde. Finhakk rødløk og purre. Server fisken med potet, rømme, rødløk. purre og lompe. Kilde: Opplysningskontoret for kjøtt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Rakefiskrullader
fav Tid: 15 min
Rakefisk