Slik gjør du det:
I en stor kjele, varm opp olivenolje på medium varme. Stek løken til den er blank.
Del squash i terninger. Ha squash, sopp og timian i kjelen og smak til med salt. La det steke i 10 minutter, til grønnsakene er møre. Rør inn melet og kok i to minutter til.
Lag toppingen: I en boller blander du sammen havremel, brødsmuler, smør og ost til det ligner grov sand. Ha i litt salt og pepper.
Alt fram til nå kan lages dage i forveien.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Finn fram 6 små, ildfaste former. (Aller helst små og flate, slike som til creme brullee).
Fordel grønnsakene i formene og legg på osteblandingen. Legg en kvist persille på toppen.
Bak i 10-15 minutter, til det er gyllent. Server straks.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.