Forrett med squash med sopp - Dette er en veldig morsom forrett som du kan forberede dagen i forveien.
Foto: Clotilde Dusoulier

Forrett med squash med sopp

Dette er en veldig morsom forrett som du kan forberede dagen i forveien.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I en stor kjele, varm opp olivenolje på medium varme. Stek løken til den er blank.

 

Del squash i terninger. Ha squash, sopp og timian i kjelen og smak til med salt. La det steke i 10 minutter, til grønnsakene er møre. Rør inn melet og kok i to minutter til.

Lag toppingen: I en boller blander du sammen havremel, brødsmuler, smør og ost til det ligner grov sand. Ha i litt salt og pepper.

Alt fram til nå kan lages dage i forveien.

Forvarm ovnen til 200 grader.

Finn fram 6 små, ildfaste former. (Aller helst små og flate, slike som til creme brullee).

Fordel grønnsakene i formene og legg på osteblandingen. Legg en kvist persille på toppen.

Bak i 10-15 minutter, til det er gyllent. Server straks. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Squashterte