Frøhorn servert med nyrørte bringebær -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Frøhorn servert med nyrørte bringebær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

36 horn Stekeovn 225 ºC, steketid 10-14 min, midterste rille. Løs gjæren opp i lunken melk. Tilsett kesam, mykt smør, sukker, salt, egg og mesteparten av melet. Elt til deigen blir smidig og slipper bakebollen. Dekk til bakebollen og la deigen heve i 30-40 min. Ta deigen ut på melet bakebord. Del i 6 emner. Kjevle hvert emne ut til runde leiver. Skjær ut 6 spisser/trekanter og rull sammen fra den brede enden mot spissen. Legg hornene på bakepapirkledt stekebrett, dekk til og etterhev i ca 30 min. Pensle med eg og dryss med "frø" og stek i 10-14 min. Avkjøl på rist. Servert med nyrørte bær, for eksempel bringebær eller blåbær.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Eplehorn