Fransk burger - I denne hamburgeren er det kyllingkjøtt og bearnaise.
Foto: Erik Hannemann

Fransk burger

I denne hamburgeren er det kyllingkjøtt og bearnaise.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk sjalottløken og bland det sammen med kyllingkjøtt, andekjøtt, provancekrydder, salt og pepper. (Du kan bruke bare kyllingkjøttdeig). Form deigen til to burgere. Stek dem i smør og olje i 5-6 minutter på hver side. Rist hamburgerbrødene i brødrister eller i ovnen på 100 grader til de blir sprø. Smør på bearnaise på hamburgerbrødene. (Oppskrift på bearnaise finner du nedenfor).  Skjær artisjokkhjertene i skiver og legg på bunnen. Legg på salatblader og hamburgeren. Ha på soltørkede tomater og legg på lokket.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Béarnaise-saus
fav Tid: 15 min
Løkringer