Fransk lammegryte - Her er en gryte som er skapt for høsten...
Foto: Foto Opplysningskontoret for kjøtt/Studio Dreyer-Hensley

Fransk lammegryte

Her er en gryte som er skapt for høsten...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Stek kjøttet, sjalottløk (hele) og finhakket hvitløk til kjøttet har fått farge i en gryte, og ha i rødvinen.

2. Tilsett tomater og gulrøtter. Krydre med salt, pepper, laurbær og timian. Ha i vann og la det småkoke i ca. 1 1/2 time.

3. Tilsett tomatbønner. La alt bli gjennomvarmt.

Server med ferskt brød og/eller ovnsstekte potetbåter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Cassoulet
fav Tid: 15 min
Het gryte