Fransk lammestek -

Fransk lammestek

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 125° i 2,5 timer. Gni kjøttet inn med en blanding av krydder, urter og revet sitronskall. Stek det midt i ovnen. Bruk gjerne steketermometer som skal vise kjernetemperatur 66-68° for rosa kjøtt. Kok langpannen ut med en blanding av vann og rødvin. Sil sjyen og server den til kjøttet sammen med salat eller ovnsbakte tomater og poteter, eventuelt også andre grønnsaker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.