Fransk smørkrem - Nydelig smørkrem som smelter på tungen
Foto: Elin Vatnar Nilsen

Fransk smørkrem

Nydelig smørkrem som smelter på tungen

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Kok sukker og vann til litt tykk sirup. (116 grader)  2. Eggene piskes luftig og sukkerlaken tilsettes i en stråle mens du pisker. La det piske til det er kaldt. 3. Ha i romtemperert smør til slutt.  4. Tilsettes vaniljesmak.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?