Franske crêpes - Franske crêpes er mye enklere å lage enn man tror, og disse er rett og slett vanvittig gode.
Foto: Manuela Kjeilen

Franske crêpes

Franske crêpes er mye enklere å lage enn man tror, og disse er rett og slett vanvittig gode.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha alle ingrediensene i en miksebolle og miks til alt er godt blandet. Sett røren kaldt i minst 2 timer, eller til konsistensen blir som kremfløte.

Rør godt i bollen med en slikkepott før du starter stekingen.

Dyp en bit kjøkkenpapir i matfett og gå over stekepannen med den mellom hver crêpe du steker.

Hell ca. 1/2 dl røre i stekepannen, vend på pannen slik at røren dekker hele. Stek til pannekaken er gyllenbrun på undersiden, og overflaten har tørket. Dette tar ca. 20-40 sekunder. Løsne kantene med en spatula eller stekespade og snu pannekaken. Stek den andre siden i ca. 15 sekunder til. 

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.