Slik gjør du det:
Ha alle ingrediensene i en miksebolle og miks til alt er godt blandet. Sett røren kaldt i minst 2 timer, eller til konsistensen blir som kremfløte.
Rør godt i bollen med en slikkepott før du starter stekingen.
Dypp en bit kjøkkenpapir i matfett og gå over stekepannen med den mellom hver crêpe du steker.
Hell ca. 1/2 dl røre i stekepannen, vend på pannen slik at røren dekker hele. Stek til pannekaken er gyllenbrun på undersiden, og overflaten har tørket. Dette tar ca. 20-40 sekunder. Løsne kantene med en spatula eller stekespade og snu pannekaken. Stek den andre siden i ca. 15 sekunder til.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.