Franske flutes -

Franske flutes

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Oppskriften er til 8 flutes. En god pariserloff skal heves og eltes flere ganger! Løs opp gjæren i lunkent vann. Obs: all væsken skal være lunken. Bland hvetemel og salt. Tilsett den oppløste gjæren og resten av væsken. Elt deigen til den slipper bollen. Ta deigen ut og vask og tørk bollen. Dryss litt mel i bunnen og legg deigen tilbake. Sett deigen til heving på et lunt sted, gjerne dekket av et fuktig klede. La deigen heve til dobbelt størrelse. Elt deigen godt og del den i 8 like store emner. Trill hvert emne ut til en liten pølse. La «pølsene» få hvile noen minutter før de trilles ut litt lengre og tynnere. Gjør dette helt til pølsene har fått riktig lengde tilpasset stekeplaten. Smør stekeplaten og legg pølsene på med god avstand. Dekk med et fuktig klede. Etter at de er hevet til dobbelt størrelse, pensles de med kaldt vann og settes på nederste rille i ovnen. Stek brødene i 2-3 minutter på 250 °C. Ta platen ut og pensle brødene på nytt. Sett platen inn i ovnen og stek videre i 2 minutter. Etter dette, ta platen ut og pensle brødene igjen med kaldt vann. Sett platen på midterste rille og stek brødene ytterligere i 4-6 minutter, til overflaten er blitt gyllenbrun og krakelert. Ta brødene ut, pensle dem med vann og legg dem til avkjøling uten å dekke dem til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Pariserloff
fav Tid: 120 min
Ditlevs karveloff